Bărbat îmbrăcat în costum de panda, împuşcat de politişti după ce a ameninţat că va arunca în aer o televiziune

Un bărbat îmbrăcat în costum de panda a pus pe jar autorităţile americane! Poliţiştii s-au văzut nevoiţi să-l împuşte după ce individul a ameninţat că va arunca în aer o televiziune afiliată Fox News. 

29 apr. 2016, 10:19
Bărbat îmbrăcat în costum de panda, împuşcat de politişti după ce a ameninţat că va arunca în aer o televiziune

Bărbatul de 25 de ani a intrat în sediul postului şi a cerut să fie difuzat un material despre conspiraţia guvernamentală. El a înmânat un stick USB pe care avea materialul paznicului televiziunii.

„În material apare el şi vorbeşte la cameră despre cum guvernul ascunde adevărul despre găurile negre şi despre soare. Am încercat să-l calmez. I-am zis că nu-l pot lăsa să intre în televiziune, însă i-am promis să-l ajut”, a declarat paznicul clădirii.

Ca să bage frica în cei din jur, bărbatul a pretins că ţine în mână detonatorul bombei, care, în cele din urmă, s-a dovedit a fi o ciocolată învelită în folie de aluminiu și legată cu fire. Fiindcă bărbatul nu s-a supus ordinelor poliţiei, care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, oamenii legii s-au văzut nevoiţi să-l împuşte.

Trei dintre cele şapte focuri de armă l-au nimerit pe individ.

Odată prăbușit la pământ, polițiștii au trimis un robot să îl percheziționeze pentru a se asigura că nu mai există nicio amenințare. Bărbatul a fost dus la spital, unde medicii spun că e în stare stabilă şi are mari şanse de supravieţuire. Deocamdată nu se ştie ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.