Bărbat împuşcat în cap la o partidă de vânătoare

Un bărbat a fost împuşcat în cap la o partidă de vânătoare. Incidentul s-a întâmplat vineri, la o partidă de vânătoare organizată în zona Remetea, din judeţul Bihor. O persoană care îl însoţea pe bărbat a cerut ajutor la 112. Un elicoper SMRD a intervenit pentru preluarea rănitului. Bărbatul împuşcat în cap a fost transportat la spital în Oradea, iar starea lui este foarte gravă.

07 mai 2021, 16:51
Bărbat împuşcat în cap la o partidă de vânătoare
Bărbat împuşcat în cap la o partidă de vânătoare. Foto: De pe Valea Roşiei

Bărbat împuşcat în cap la o partidă de vânătoare. Colegii de vântătoare au sunat la 112 pentru a cere ajutor. Apelul la numărul de urgenţă a fost înregistrat la ora 13.24.

Citeşte şi: Luare de ostatici într-un autobuz oprită de trupele antitero în Bucureşti VIDEO

Un elicopter SMURD a fost trimis în zonă. Bărbatul împuşcat în cap a fost transportat la Spitalul Clinic judeţean Oradea, unde, după investigaţiile de specialitate, a fost băgat în operaţie. Medicii sunt rezervaţi în privinţa bărbatului împuşcat în cap, pacientul fiind în stare critică.

„Pacientul a ajuns în comă, în stare critică. Prezintă o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio cerebral sever. A intrat în operaţie la Secţia de Neurochirurgie”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU Bihor, dr. Alexandru Mateoc, citat de ebihoreanul.ro.

Citeşte şi: Fetiţă de 12 ani răpită din parc şi agresată sexual. Agresorul este un bărbat de 66 de ani

Politiştii din cadrul Poliţiei municipiului Beius şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase se află la faţa locului, pentru cercetări.

Din primele informaţii, bărbatul împuşcat în cap participa la o partida de vanatoare ilegală în zona Beiuş, lângă localitatea Meziad. La un moment dat, a fost împuşcat în cap de un participant la partida de vânătoare de către un pădurar din zonă, potrivit ziare.com.