Bărbat împuşcat în Constanţa după ce a intervenit într-un conflict în care era implicat fiul său

Un bărbat de 45 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile după ce a intervenit într-un conflict între mai mulţi tineri. Incidentul s-a petrecut în municipiul Constanţa, iar victima a ajuns la spital.

17 mart. 2021, 10:12
Bărbat împuşcat în Constanţa după ce a intervenit într-un conflict în care era implicat fiul său
Bărbat împuşcat în Constanţa cu un pistol cu bile, după ce a intervenit într-un conflict în care era implicat fiul lui. Sursa FOTO: Ziua de Constanţa

Bărbat împuşcat în Constanţa. Incidentul, care a avut loc la intersecția străzilor Bravilor cu Luptători, a fost anunţat prin apel 112. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a fost urmarea unui conflict spontan între trei tineri.

Bărbat împuşcat în Constanţa după ce a intervenit într-un conflict în care era implicat fiul lui

La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceștia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Constanța, potrivit ziuadeconstanta.ro

Victima poate depune plângere în termen de 90 de zile.

Citeste si Tragedie pe mare, în apropiere de Constanţa. Doi marinari au murit şi unul e dat dispărut, după scufundarea unei nave ucrainene

Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii Secției 4 continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și a identificării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Pistoalele cu bile nu sunt supuse autorizării sau notificării. Pot fi deținute de orice persoană majoră.

Citeste si Un şofer fără permis a făcut ravagii în Constanţa. A lovit zece maşini parcate după ce i s-a făcut rău la volan

Reglare de conturi între interlopi în Constanţa

Constanţa a mai fost scena împuşcăturilor nu cu mult timp în urmă. De data aceasta, a fost vorba despre o reglare de conturi între interlopi.

La mijlocul lunii noiembrie 2020, doi oameni au fost împușcați în plină stradă. Poliţiştii Secției 2 Constanța au intervenit pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în faţa unei cafenele, după ce un apel la 112 a anunţat că mai multe persoane au fost împuşcate de un bărbat.

Totul s-a petrecut în fața cafenelei Filicori, acolo unde, un așa-zis interlop, Gabriel Matias, care locuiește într-un bloc din zonă, s-a întâlnit cu mai mulți indivizi, cu care avea un conflict mai vechi, potrivit replicaonline.ro.  După un schimb de replici, indivizii s-au luat la bătaie. Unul dintre bărbaţi a scos un pistol cu bile și a tras.

Bărbatul care a tras cu pistolul a fost identificat de poliţişti și audiat. Instanţa a decis măsura arestului la domiciliu pentru tânărul de 26 de ani care a rănit două persoane prin împuşcare cu un pistol  cu bile de cauciuc, în urma unei altercaţii iscate pe un bulevard din municipiul Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, informează Agerpres.