Bărbat împuşcat mortal în cap, în timpul unui scandal între două clanuri de romi VIDEO

Scandal cu săbii şi pistoale între două familii de rromi din localitatea Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa. Un bărbat a murit după ce a fost împuşcat în cap, iar altul a fost transportat de urgenţă la un spital din Capitală. Incidentul a pornit de la o ceartă în stradă, între copiii celor două familii. O fetiţă de 10 ani a fost lovită cu maşina.

RomaniaTV.net
01 ian. 2012, 18:06
Bărbat împuşcat mortal în cap, în timpul unui scandal între două clanuri de romi VIDEO

Două clanuri de romi din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, s-au luat la bătaie cu pistoale şi bâte. Rezultatul: unul dintre cei implicaţi a murit, fiind împuşcat în cap, iar alte patru persoane au fost grav rănite.

Persoanele rănite au fost duse de urgenţă la Spitalul din Urziceni. Tot aici a ajuns şi o fetiţă de 10 ani care a fost lovită cu maşina în timpul scandalului.

Bărbatul împuşcat în cap avea 35 de ani şi 8 copii. Celălalt bărbat împuşcat a fost dus la spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost operat.

Potrivit lui Alexandru Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Ialomiţa, scandalul a izbucnit în urma unui motiv banal – o ceartă între copiii celor două clanuri.

Reprezentantul Jandarmeriei a declarat la România TV că 11 persoane au fost duse la secţia de Poliţie pentru audieri. Constantinescu a mai declarat că victimele au fost transportate la spitalul din Urziceni, în curtea căruia s-au adunat aproape 100 de persoane.

Peste 30 de jandarmi au rămas de pază toată noaptea la Bărbuleşti, dar şi la Spitalul din Urziceni. Poliţia şi Parchetul continuă cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.