Bărbat împuşcat MORTAL la un protest în SUA. Suspectul acuzat de OMOR lucrează la o televiziune – VIDEO

Un bărbat a fost împuşcat mortal în timpul protestelor la care au participat grupările de extremă stângă şi extremă dreaptă în oraşul american Denver. Poliţiştii au arestat un suspect, care lucrează ca bodyguard pentru angajaţii postului de televiziune KUSA-TV, afiliat NBC News, relatează The Guardian.

RomaniaTV.net
11 oct. 2020, 13:48
Bărbat împuşcat MORTAL la un protest în SUA. Suspectul acuzat de OMOR lucrează la o televiziune – VIDEO

„Pentru postul KUSA a devenit o practică de mai multe luni să angajeze bodyguarzi de la firme private de securitate pentru a proteja echipele de televiziune care relatează în timpul protestelor”, a precizat postul american de televiziune.

Incidentul şocant a avut loc sâmbătă în curtea Muzeului de Artă din Denver în timpul unui eveniment numit „mitingul patrioţilor”. În acelaşi timp a avut loc şi o contramanifestaţie a unor grupări „Black Live Matter-Antifa Soup Drive”.

Reprezentanţii Poliţiei din Denver nu au confirmat dacă suspectul lucrează la postul de televiziune. Autorităţile nu au făcut publică nici identitatea victimei, nici a suspectului care a deschis focul.

În schimb, un fotoreporter al publicaţiei Denver Post a surprins în imagine în care un bărbat foloseşte un spray cu o substanţă chimică, iar un altul îl ameninţă cu un pistol.

foto: denverpost.com