Un bărbat din Galaţi, în stare gravă după un incediu izbucnit în apartamentul în care locuia

Un bărbat de 55 ani din Galaţi a ajuns la spital miercuri, în stare gravă, intoxicat cu monoxid de carbon, după ce un incediu a izbucnit în apartamentul în care locuia.

RomaniaTV.net
02 oct. 2013, 10:43
Un bărbat din Galaţi, în stare gravă după un incediu izbucnit în apartamentul în care locuia

Potrivit reprezentantului ISU Galaţi, maior Gabriel Rângheanu, vecinii au sunat la 112 semnalând că din apartamentul bărbatului iese mult fum, scrie Agerpres. Un echipaj de pompieri a fost nevoit să spargă uşa apartamentului pentru a-l scoate pe acesta din casă. Când pompierii au intrat, l-au găsit leşinat în dreptul uşii, în stare foarte gravă. Medicii de pe ambulanţă au fost nevoiţi să-i pună masca de oxigen, dar starea lui nu s-a îmbunătăţit.
„Se pare că bărbatul a fost lăsat nesupravegheat şi a aprins o brichetă, după care a deschis dulapul cu haine. Îmbrăcămintea s-a aprins, iar bărbatul s-a intoxicat cu fum. L-am găsit în faţa uşii, în stare de inconştienţă. Deocamdată nu se ştie dacă este o acţiune intenţionată sau dacă a fost un accident”, a declarat Rângheanu.

Bărbatul intoxicat cu fum a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire a acestuia.