Bărbat înjunghiat de mai multe ori într-un magazin alimentar

Un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori, miercuri seară, într-un magazin din Arad. Potrivit primelor informaţii, victima i-ar fi atras atenţia agresorului că trebuie să plătească pentru alimentele pe care voia să le ia. În acel moment l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 47 de ani de mai multe ori în torace.

RomaniaTV.net
30 ian. 2019, 19:37
Bărbat înjunghiat de mai multe ori într-un magazin alimentar

Agresorul în vârstă de 30 de ani ar fi luat mai multe bunuri din magazinul alimentar și nu le-ar fi achitat. Atât vânzătoarea, cât și ceilalţi clienţi i-ar fi atras atenția că trebuie să plătească pentru ceea ce a luat.

La fel a făcut și victima în vârstă de 47 de ani. În acel moment, agresorul l-a înjunghiat pe bărbat în torace, în față și în spate, de mai multe ori.

După atac, agresorul a plecat acasă. Victima a fost transportată de urgenţă la spital.

Agresorul obișnuia să meargă în acel magazin alimentar și să ia bunuri fără le plătească. De fiecare dată însă, venea tatăl acestuia și le achita.

Potrivit aradon, agresorul este cunoscut cu afecțiuni psihice. El este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Polițiștii au găsit asupra agresorului cuțitul cu care și-a înjunghiat victima.