Bărbat înjunghiat mortal după o şicanare în trafic. Scene de groază în plină stradă VIDEO

Scene de o violență extremă la Târgu Neamț! Un tânăr a murit după ce a fost înjunghiat în plină stradă, în urma unei şicanări în trafic. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru aplanarea conflictului.

27 iul. 2022, 18:43
Bărbat înjunghiat mortal după o şicanare în trafic. Scene de groază în plină stradă VIDEO

Bărbat înjunghiat mortal după o şicanare în trafic. Scenele de groază s-au petrecut miercuri, în Târgu Neamţ. Victima avea 38 de ani.

Bărbat înjunghiat mortal după o şicanare în trafic. Au intervenit mascaţii

Citeşte şi Accident cumplit în urmă cu puţin timp. A fost COD ROŞU, din păcate medicii nu au mai putut face nimic

Poliţiştii au fost alertaţi, miercuri după-amiază, prin apel la 112 de către un bărbat, de 31 de ani, din Vânători Neamț, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

„Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu un autoturism pe o stradă din Târgu-Neamț, în care se aflau alte trei persoane, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost lovit de una dintre acestea, în vârstă de 38 de ani, din Vânători-Neamț, moment în care bărbatul de 31 de ani l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător.

Ulterior, asupra bărbatul de 31 de ani, ar fi fost exercitate acte de violență.

În urma conflictului, ambii bărbați au suferit leziuni, fapt pentru care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale, însă, în urma leziunilor suferite, a fost constatat decesul bărbatului de 38 de ani.

O echipă operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză.

Ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Persoana bănuită de comiterea infracțiunii se află în custodia polițiștilor”, a transmis IPJ Neamț.

Citeşte şi S-a spânzurat în urma unei decepţii în dragoste, gest extrem făcut de un tânăr de 22 de ani. Ce a scris în biletul de adio

https://www.youtube.com/watch?v=BMftCU2d6vs


loading...
Partenerii noștri