S-a spânzurat în urma unei decepţii în dragoste, gest extrem făcut de un tânăr de 22 de ani. Ce a scris în biletul de adio

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cluj, a decis să-şi pună capăt zilelor după ce a suferit o decepţie în dragoste. Acesta şi-a luat adio de la cei dragi printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

27 iul. 2022, 17:40
S-a spânzurat în urma unei decepţii în dragoste, gest extrem făcut de un tânăr de 22 de ani. Ce a scris în biletul de adio

S-a spânzurat în urma unei decepţii în dragoste. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Luna, judeţul Cluj. Se pare că acesta a recurs la gestul extrem după ce s-a certat cu iubita sa.

S-a spânzurat în urma unei decepţii în dragoste. Mesajul de adio care a impresionat o ţară întreagă

Citeşte şi Luna de miere pe insula paradisului s-a încheiat cu moartea soţiei. Soţul este suspect de crimă

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, tânărul de 22 de ani a postat un mesaj prin care şi-a luat adio de la fata pe care o iubea şi de la toţi cei dragi.

”Te iubesc acum! Peste câteva minute nu o sa mai fiu. Sa știi ca te iubesc și îmi pare rău pentru tot ce ti-am făcut pana acuma. Rămas bun la toți ai mei dragi. Nu mai pot sa sufăr asa”, scrie în mesajul postat de tânăr pe Facebook, înainte să-şi ia viaţa.

Nimic nu prevestea tragedia ce urma să se întâmple în urmă cu doar o lună de zile. Acesta părea fericit alături de iubita sa, căreia îi transmitea un mesaj de ziua ei.

”La multi anii ani! Iubirea mea si multa sănătate. Ne cunoastem de ceva  timp si sper sa fim toata viata impreuna! Te iubesc  mult! Înca  o data La multi anii”, scria în urmă cu o lună tânărul pe Facebook.

Poliţiştii au fost alertaţi marţi seară, prin apel la 112, că un bărbat a fost găsit mort în curtea unei case din comuna Luna. Oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului.

”Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, pentru care echipajul medical a pronunțat, din nefericire, decesul.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul ar fi decedat prin spânzurare, pe corpul acestuia nefiind evidențiate alte urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul”, au spus polițiștii, potrivit cluj24.ro. 

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi Un nou caz şocant cutremură România, cadavrul unei femei a fost găsit cu excavatorul, la 15 luni de la crimă. Ea a fost ucisă de soţ, familia o credea la muncă în Italia