Bărbat înjunghiat pe stradă la Câmpulung Moldovenesc VIDEO

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat cu un cuţit în coapsa stângă şi în zona gâtului şi toracelui în timp ce se afla în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar un suspect se află în custodia poliţiei pentru audieri în legătură cu acest caz.

RomaniaTV.net
19 mart. 2012, 09:58
Bărbat înjunghiat pe stradă la Câmpulung Moldovenesc VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că incidentul a avut loc luni dimineaţă, în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind ulterior transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

În acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, iar un suspect se află în custodia Poliţiei pentru audieri.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că tânărul agresat în stradă a fost adus la UPU şi a fost diagnosticat cu două plăgi înjunghiate la gât, o plagă înjunghiată toracică şi o alta la gamba stângă.

Brădăţan a spus că pacientul este stabil hemodinamic, este conştient, iar prognosticul privind starea sănătăţii este favorabil, dat fiind faptul că nu au fost atinse organe vitale.