Bărbat lovit de maşină în Domneşti şi lăsat să moară ca un câine

Poliţiştii ilfoveni sunt pe urmele unui şofer care a omorât un om apoi a fugit de la locul faptei. Trupul victimei a fost găsit la câteva ore după accident.

RomaniaTV.net
03 nov. 2012, 08:14
Bărbat lovit de maşină în Domneşti şi lăsat să moară ca un câine

Vineri, pe Centura Capitalei, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost accidentat mortal de o maşină, al cărei şofer a fugit apoi de la locul accidentului.

Nimeni nu a văzut de s-a întâmplat, iar oamenii legii caută indicii pentru a-l identifica pe şoferul fugar şi au instituit filtre pentru a-l găsi.

Victima se deplasa pietonal pe partea carosabilă fiind accidentată de un autovehicul care se deplasa înspre bariera Domneşti, a reieşit din cercetările poliţiştilor.

În lipsa martorilor, anchetatorii încearcă să analizeze acum imaginile de pe camerele de supraveghere ale societăţilor din jur. Niciuna nu a surprins momentul accidentului, însă este posibil să apară ceva indicii în legătură cu maşina care l-a lovit pe bărbat.

Poliţiştii spun că numărul accidentelor rutiere în care şoferii fug de la faţa locului a crescut îngrijorător. Numai în Ilfov de la începutul anului şi până acum au fost 36 de astfel de cazuri.