Bărbat lovit de o maşină a Poliţiei de Frontieră şi târât în şanţ de agenţi. Poliţiştii au însă o altă variantă

Imagini scandaloase în Maramureş. Un bărbat a fost lovit de o maşină a Poliţiei de Frontieră. Sătenii care au fost martorii accidentului spun că agenţii au târât apoi victima şi au aruncat-o într-un şanţ, potrivit libertatea.ro. Poliţiştii au însă o altă variantă.

RomaniaTV.net
06 dec. 2018, 10:34
Bărbat lovit de o maşină a Poliţiei de Frontieră şi târât în şanţ de agenţi. Poliţiştii au însă o altă variantă

Sătenii din Valea Vișeului, județul Maramureș, chiar pe granița de nord a țării, acuză că un bărbat a fost lovit de mașina Poliției de Frontieră chiar aproape de centrul localității, în zona Poștei din sat. Oameni din Valea Vișeului au povestit pentru Libertatea că mașina Poliţiei de Frontieră l-ar fi lovit pe om luni, în jurul orei 16.00, iar agenții l-au târât, apoi, în șanțul de lângă drum. Oamenii mai spun că „de multe ori, mașina Poliției de Frontieră circulă cu viteză excesivă în sat”. 

Poliția de Frontieră are variantă. Într-un răspuns pentru Libertatea, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră susţin că un bărbat „la vederea mașinii s-a aruncat de partea laterală a acesteia și a căzut pe partea carosabilă. Conducătorul auto a intervenit imediat, a verificat starea persoanei, a scos-o de pe partea carosabilă și a solicitat la fața locului o ambulanță și un echipaj din cadrul Secției de Poliție 6 Leordina. Persoana în cauză a fost dusă la Spitalul orașului Vișeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol”.

De asemenea, atât şoferul, cât şi victima au fost testate cu aparatul etilotest, „conducătorul auto negativ, cealaltă persoană cu o alcoolemie de 0,98 mg/litru alcool pur în aerul expirat”.