Bărbat, mort după ce a fost bătut crunt de soţie şi amantul acesteia şi aruncat în mijlocul străzii în agonie

Telenovelă cu final tragic într-o localitate din Gorj. Un bărbat a fost bătut crunt de soţie şi de amantul acesteia şi aruncat în mijlocul străzii în agonie.

RomaniaTV.net
07 dec. 2014, 06:55
Bărbat, mort după ce a fost bătut crunt de soţie şi amantul acesteia şi aruncat în mijlocul străzii în agonie

Anchetatorii au crezut iniţial că omul a murit în urma unui accident, dar adevărul a ieşit la iveală după necropsie. Procurorii i-au prins sâmbătă seară pe cei doi ucigaşi, care riscă acum 25 de ani de închisoare.

Femeia, în vârstă de 60 de ani, şi amantul său de 45 de ani au fost ridicaţi şi duşi la audieri. Potrivit anchetatorilor, cei doi au fost surprinşi de victimă în timpul unei partide de amor. S-au luat la ceartă şi l-au lovit pe bărbat cu vătraiul în cap. Apoi l-au târât în stradă şi au continuat să-l lovească cu bestialitate pentru a lăsa impresia unui accident de circulaţie. Omul a fost găsit de vecini, care au chemat ambulanţa, însă acesta a murit în drum spre spital.

Deşi femeia susţine că amantul său i-a ucis bărbatul, acesta neagă atât acuzaţiile, cât şi faptul că ar fi avut o relaţie. La audieri au fost chemaţi şi mai mulţi vecini din sat.