Bărbat mort după ce a fost călcat de tramvai în Timişoara. A rămas fără cap după accident

Un bărbat de 42 de ani a murit după ce a fost lovit de un tramvai care circula pe Calea Buziașului, în Timişoara.

12 aug. 2022, 14:54
Bărbat mort după ce a fost călcat de tramvai în Timişoara. A rămas fără cap după accident

Accident mortal vineri în cartierul Ciarda Roșie, din Timișoara. Un bărbat a fost lovit de un tramvai. Potrivit martorilor, bărbatul de 42 de ani a coborât din tramvai în stație și mergea pe lângă şine. Nu a văzut tramvaiul care se pregătea să plece, a fost acroşat de acesta. Din păcate, vatmanul nu l-a văzut, iar roțile tramvaiului i-au tăiat capul bărbatului.

Citeşte şi: Un şofer de 80 de ani s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident în urma căruia soția lui a murit

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns politistii, dar si un echipaj al ambulantei. Din nefericire pentru barbatul ajuns sub rotile tramvaiului nu s-a mai putut face nimic.

„In urma verificarilor efectuate politistii au stabilit ca barbatul, dupa ce ar fi coborat din tramvai, in statia amenajata, si-a continuat deplasarea pe langa acesta, iar in momentul in care tramvaiul a fost pus in mișcare de catre vatman de 42 de ani, pietonul a fost surprins si accidentat, rezultand decesul acestuia”, a transmis Inspectoratul Poliției Județene Timiș.

Citeşte şi: Accident grav în Baia Mare. O maşină a intrat într-o staţie de autobuz plină cu oameni. Trei persoane au fost rănite

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.