Bărbat mort după ce a fost lovit de trenul de călători București-Constanța. Traficul feroviar oprit

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost lovit, sâmbătă, de un tren de călători care circula de la București către Constanța.

12 aug. 2023, 16:47
Bărbat mort după ce a fost lovit de trenul de călători București-Constanța. Traficul feroviar oprit

Bărbatul a fost lovit mortal de un tren InterRegio, între Băneasa și Pantelimon.

Trenul a staționat la locul accidentului și a acumulat deja o întârziere de peste două ore.

Citește și Incident grav în Gara de Nord din Timișoara! Un șef de tren de 33 de ani s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe acoperișul vagonului

Conform CFR SA, în jurul orei 11:50, trenul IR 1881, care circulă pe relația București Nord – Constanța, a accidentat mortal, pe linia de cale ferată Băneasa – Pantelimon, la km 14+500, un bărbat.

„Până la sosirea organelor abilitate să intervină și să deruleze toate procedurile în cazurile de accidente pe calea ferată, trenul IR 1881 a fost oprit în zona accidentului. Menționez faptul că, la ora 12.20 au sosit la locul accidentului echipele SMURD și Poliția TF, iar la ora 13.30 reprezentantul Procuraturii”, au transmis reprezentanții companiei.

Citește și Un bărbat care are avea căștile pe urechi a murit călcat de tren în Eforie Sud

Mașină lovită de tren în Suceava. O femeie a murit după ce a fost prinsă sub tren

Un alt incident feroviar s-a petrecut cu câteva zile în urmă. O femeie a murit și un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care erau a fost lovită de un tren în județul Suceava.

Un accident feroviar grav a avut loc vineri dimineață pe raza localității Vicșani, județul Suceava. Locomotiva unui tren de marfă a acroșat un autoturism în care se aflau un bărbat și o femeie. Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ Suceava, potrivit obiectivdesuceava.ro.

La fața locului au fost identificate două victime, un bărbat (aproximativ 65 de ani) și o femeie (aproximativ 60 de ani), care erau în afara autoturismului. Din păcate, femeia de 60 de ani era prinsă sub locomotivă. Din cauza rănilor grave, femeia a murit.