Accident grav. A intrat violent într-un TIR. Imagini ŞOCANTE

Un bărbat de 41 de ani a murit pe loc după ce a pierdut controlul volanului. Evenimentul s-a produs ieri, în jurul orei 13.45, în judeţul Constanţa.

RomaniaTV.net
05 nov. 2014, 08:21
Accident grav. A intrat violent într-un TIR. Imagini ŞOCANTE

Constantin Toma, de 41 de ani, conducea un Audi pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa, scrie cugetliber.ro. La un moment dat, ajungând în apropierea localităţii Lumina, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat direct într-un TIR, condus de Marian Grădinaru, de 48 de ani, din Lumina. În urma impactului extrem de puternic, bărbatul de 41 de ani a murit pe loc, fiind scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii cu ajutorul unui echipaj de descar-cerare.

Citeşte şi Accident rutier pe DN 2. Şase persoane au fost rănite

Bărbatul era inginer la o firmă de instalare reţele de apă din Lumina. Era din Bucureşti şi venise în Constanţa de aproximativ trei săptămâni, lăsând acasă doi copii. În momentul tragediei se îndrepta către un punct de lucru, unde îl aştepta un coleg pe care trebuia să-l ia cu maşina. Nu a mai ajuns, însă. Colegul lui este în stare de şoc.

Citeşte şi Accident TERIBIL. Maşină spulberată de tren în Tunari. Un copil de 8 ani a decedat VIDEO

La fel şi şoferul TIR-ului, care spune că l-a văzut de la depărtare pe bărbatul care conducea un Audi. Acesta afirmă că bărbatul se uita pe câteva documente în timp ce conducea, avea viteză şi din cauza neatenţiei a ieşit de pe carosabil. Cum şoseaua în acea zonă este la un nivel mai ridicat decât acostamentul, şoferului i-a fost greu să redreseze autoturismul, astfel că în momentul în care a tras stânga de volan a pierdut controlul direcţiei şi s-a oprit perpendicular pe şosea. Şoferul TIR-ului spune că nu l-a putut evita.