Bărbat nevinovat săltat de pe stradă de poliţişti în locul unui interlop, la Iaşi

Un om nevinovat a fost săltat de pe stradă în locul unui interlop celebru. S-a întâmplat la Iaşi. Vina aparţine autorităţilor judiciare din Franţa. În zadar s-au chinuit politistii din cadrul Biroului de Urmariti, impreuna cu procurorii ieseni, să le explice greşeala. Tribunalul din Lyon a decis condamnarea lui Florin Rotariu, poreclit Cap de Porc, numai că mandatul european de arestare a fost emis pe numele unei alte persoane. Judecătorii au refuzat punerea in aplicare a mandatului european de arestare.

RomaniaTV.net
19 oct. 2018, 14:31
Bărbat nevinovat săltat de pe stradă de poliţişti în locul unui interlop, la Iaşi

Politistii ieseni au retinut un barbat desi stiau ca nu este cel pe care ar trebui sa-l trimita in arest cu adevarat, scrie bzi.ro. Mai exact, oamenii legii l-au retinut pentru 24 de ore pe Florin Dumitru Rotariu, desi, in realitate trebuia arestat un barbat destul de cunoscut in mediul interlop din Iasi, mai exact Florin Rotariu, poreclit Cap de Porc.

In momentul in care l-au incatusat, Florin Dumitru Rotariu a spus ca este o greseala si nu poate fi vizat de vreun mandat european de arestare. Cu toate acestea, a fost retinut pentru 24 de ore si dus in fata instantei de judecata de la Curtea de Apel Iasi sub escorta.

Acolo, instanta de judecata a inteles ca este vorba de o confuzie si a decis sa-l elibereze pe Florin Dumitru Rotariu, care era retinut in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.