Un bărbat a fost omorât de TIR, după ce a fost târât sute de metri pe şosea. Şoferul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins

Un pieton a murit după ce a fost spulberat, în noaptea de luni spre marţi, pe DN 7, în localitatea Boiţa, judeţul Sibiu, de un TIR, al cărui şofer a fugit de la locul faptei şi a fost identificat mai târziu. Pietonul târât 400 de metri de TIR şi a fost lovit apoi de o altă maşină.

19 mart. 2019, 06:16
Un bărbat a fost omorât de TIR, după ce a fost târât sute de metri pe şosea. Şoferul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, pe DN 7, în localitatea Boiţa, şoferul unui TIR condus dinspre Vâlcea a acroşat un pieton aflat pe drum, l-a târât aproximativ 400 de metri, dar şi-a continuat deplasarea.

Pietonul a fost lovit apoi de un autoturism condus pe aceeaşi direcţie, al căruit şofer a oprit. Datorită indiciilor oferite de către șoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, în jurul orei 22,40, pe A1, în zona km. 297, Cunța, polițiștii Biroului Autostrăzi A1 au reușit identificarea și oprirea ansamblului tir, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba.

Citeşte şi Un copil de un an şi şapte luni a murit în Sibiu după ce a căzut de la etajul 4

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a se stabili identitatea victimei precum și toate circumstanțele producerii acestui eveniment.