Bărbat prins în FLAGRANT în timp ce a VIOLA o vacă rănită, găsită pe marginea drumului

Uleiul de nucă de cocos este folosit pentru o mulțime de lucruri în bucătărie, dar ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că acesta este de fapt un lubrifiant sexual eficient și sigur. Dar un bărbat din India știa foarte bine acest lucru, din moment ce el l-a folosit pentru a viola o vacă rănită.

RomaniaTV.net
06 nov. 2013, 19:21
Bărbat prins în FLAGRANT în timp ce a VIOLA o vacă rănită, găsită pe marginea drumului

Un bărbat în vârstă de 50-55 de ani din India este acuzat că a găsit o vacă rănită, care zăcea inconștientă lângă o cale ferată, și a abuzat-o sexual, potrivit WeirdAsiaNews.

VEZI ŞI „Sindromul vârcolacului”: Imaginile care au cutremurat lumea

Zori Williams, de la asociaţia Blue Cross din India, şi alţi câţiva voluntarii susţin că l-au prins pe Muthu în timp ce abuza vaca, dar şi-au dat seama ce făcea abia după ce s-au apropiat de el. Bărbatul avea lângă el şi o sticlă de ulei de nucă de cocos.

Muthu a încercat să fugă, dar a fost prins și, potrivit ofițerului de poliţie Jayavelu, el a mărturisit săvârșirea actului. Mai târziu, el a cerut să fie grațiat, dar acest lucru  probabil nu se va întâmpla într-o țară în care vacile sunt considerate sfinte în unele zone.

Din păcate, bietul animal fără apărare a murit la cabinetul medicului veterinar din cauza rănilor suferite.

VEZI ŞI GHID DE BUNE MANIERE ÎN STRĂINĂTATE: Ce să NU faci când te afli în INDIA