Bărbat reţinut de Poliţia Capitalei pentru viol, după ce ar fi abuzat de fetiţa concubinei sale

Un bărbat de 35 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Capitală pentru viol. El este acuzat că, la sfârşitul lunii decembrie, ar fi abuzat de fetiţa minoră a concubinei sale.

RomaniaTV.net
11 ian. 2019, 17:05
Bărbat reţinut de Poliţia Capitalei pentru viol, după ce ar fi abuzat de fetiţa concubinei sale

Fetiţa ar avea vârsta de doi ani, au declarat surse din rândul anchetatorilor pentru News.ro.

Poliţisti din cadrul Serviciului Omoruri – Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, asupra unei minore, anunţă Poliţia Capitalei.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că suspectul, profitând de imposibilitatea victimei de a-şi exprima voinţa, a abuzat de aceasta, la finele lunii decembrie 2018”, arată sursa citată.

După comiterea faptei, suspectul a părăsit locuinţa în care se stabilise împreună cu mama minorei, fiind găsit în cursul zilei de vineri, când a şi fost dus la audieri, la Serviciul Omoruri.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, cu bărbatul în stare de reţinere.

viewscnt