Bărbat reţinut, după ce a agresat sexual o minoră în scara unui bloc din Capitală

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Capitală, după ce a agresat sexual o minoră în scara unui bloc din Bucureşti.

26 nov. 2020, 15:59
Bărbat reţinut, după ce a agresat sexual o minoră în scara unui bloc din Capitală
Un bărbat a fost reţinut după ce a agresat sexual o minoră

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, după ce, pe data de 20 noiembrie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o minoră a fost atinsă într-o zonă intimă de către un bărbat necunoscut, în timp ce se afla în holul imobilului de domiciliu.

„În urma investigaţiilor şi din exploatarea tuturor datelor şi informaţiilor, s-a conturat ca principal suspect un bărbat de 33 de ani, depistat ieri pe un bulevard din Bucureşti. Acesta a fost condus la audieri şi ulterior reţinut”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Citeşte şi  Femeie din Braşov, ucisă în scara blocului. Criminalul a fost reţinut

Bărbat reţinut în Capitală, după ce a pipăit o minoră în scara blocului

Potrivit anchetatorilor, pe data de 20 noiembrie, în jurul prânzului, bărbatul ar fi observat-o pe minoră pe stradă, a urmărit-o şi apoi a pătruns în scara blocului împreună cu aceasta, moment în care ar fi atins-o, după care i-ar fi spus şi cuvinte obscene. Având în vedere că victima a ţipat, bărbatul a fugit.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.


loading...