Femeie din Braşov, ucisă în scara blocului. Criminalul a fost reţinut

O femeie din judeţul Braşov a fost ucisă cu sânge rece de un tânăr în vârstă de 24 de ani. Victima a fost găsită fără suflare în scara unui bloc. Iniţial, anchetatorii au crezut că femeia s-a sinucis. Totul a ieşit la iveală la autopsie.

25 nov. 2020, 11:30
Femeie din Braşov, ucisă în scara blocului. Criminalul a fost reţinut
O femeie din Braşov a fost ucisă în scara blocului.

Femeie din Braşov, ucisă în scara blocului. Femeia a fost găsită moartă în scara unui bloc din Municipiul Săcele, județul Brașov. Aceasta prezenta urme de violență pe corp, iar anchetatorii au mers încă de la început pe ideea că femeia ar fi fost violată

Ea a fost găsită moartă în acest weekend, iar inițial s-a luat în calcul varianta unui suicid din cauza unei posibile boli incurabile de care ar fi suferit.

Citeşte şi Crimă într-o parcare din Voluntari. Criminalul a fost identificat de poliţişti

Femeie din Braşov, ucisă în scara blocului. Autopsia a dat peste cap mersul anchetei

Deşi iniţial s-a luat în calcul varianta sinuciderii, rezultatele autopsiei au schimbat total mersul anchetei. Astfel, anchetatorii au stabilit că femeia a murit după ce a fost bătută crunt şi violată.

Citeşte şi Crimă înfiorătoare la Vaslui. Bărbat cu mâinile legate şi dezbrăcat, găsit mort în stradă

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Criminalul a fost prins de poliţişti abia dupa 2 zile. Acesta este  un tanar în vârstă de 24 de ani, tot din Săcele. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore si urmează sa ajunga in fata instantei cu propunere de arestare prevenitvă.

Tânărul este cercetat penal pentru omor.