Bărbat reţinut după ce şi-a incendiat maşina în faţa sediului Poliţiei Rutiere, pentru că îi fusese luat permisul

Un bărbat din Constanţa a fost reţinut după ce şi-a incendiat maşina în faţa sediului Poliţiei Rutiere. Tânărul în vârstă de 33 de ani a recurs la acest gest după ce poliţiştii i-au reţinut permisul pentru o depăşire neregulamentară. 

RomaniaTV.net
25 feb. 2020, 19:37
Bărbat reţinut după ce şi-a incendiat maşina în faţa sediului Poliţiei Rutiere, pentru că îi fusese luat permisul

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi, marţi, că pe bulevardul I.C. Brătianu, în faţa sediului Serviciului Rutier Constanţa, are loc un incendiu la un autoturism.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de poliţiştii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani şi-ar fi incendiat autoturismul. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că, în perioada 2016-2020, bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional de şapte ori de poliţiştii rutieri, iar în cursul zilei de astăzi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Bărbatul este din satul Moşneni, comuna 23 August. Sancţiunile aplicate de poliţişti în ultimii ani au fost pentru nefolosirea centurii de siguranţă, viteză excesivă şi ITP expirat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru distrugere.

Citeşte şi Şofer urmărit ca-n filme de poliţişti în Craiova. A abandonat un copil în maşină şi a fugit


loading...