Bărbat reţinut în Bucureşti după ce a pipăit o femeie într-un lift. Poliţia Capitalei face cercetări

Marți, 23 august 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului - Secția 8 au depistat și condus la audieri un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

23 aug. 2022, 20:54
Bărbat reţinut în Bucureşti după ce a pipăit o femeie într-un lift. Poliţia Capitalei face cercetări

La data de 18 august 2022, Secția 8 Poliție a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul unui imobil, din Sectorul 2, ar fi fost atinsă în zone intime, de către un bărbat necunoscut, transmite Poliția Capitalei.

Polițiștii au demarat cercetările, iar în urma activităților desfășurate, în colaborare cu Secția 4 Poliție, au reușit identificarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei.

Potrivit unor surse judiciare citate de Stiripesurse, bărbatul are probleme cu drogurile și alcoolul. Acesta a pipăit-o pe femeie pe sâni și a început să se masturbeze. La momentul comiterii faptei, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citeşte şi: Kebab cu viermi la unul dintre cele mai cunoscute fast-food-uri din Bucureşti. Ce măsuri au fost luate împotriva administratorului VIDEO

În cursul acestei zile, acesta a fost depistat de polițiști pe o stradă din sectorul 2 și a fost condus la sediul secției în vederea continuării cercetărilor.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Citeşte şi: Alertă în gara din Medgidia. 80 de persoane s-au autoevacuat dintr-un tren cuprins de flăcări