Kebab cu viermi la unul dintre cele mai cunoscute fast-food-uri din Bucureşti. Ce măsuri au fost luate împotriva administratorului VIDEO

Un cunoscut restaurant fast-food din București a fost călcat de poliție și ANPC după ce pe internet au apărut imagini cu vitrina alimentară a acestuia, în care se pot observa viermi pe carne.

23 aug. 2022, 16:36
Kebab cu viermi la unul dintre cele mai cunoscute fast-food-uri din Bucureşti. Ce măsuri au fost luate împotriva administratorului VIDEO

Este vorba despre restaurantul ”La Turcu” din Capitală, unde preparatele de carne erau pline de viermi și se pare că nimeni nu observase acest lucru.

”În urma apariției în mediul online a unui material video, ce prezintă imagini cu bunuri perisabile, improprii consumului, expuse spre vânzare de către o unitate de alimentație publică, din sectorul 2, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În cursul acestei zile, 23 august 2022, polițiști din cadrul Poliției Sectorului 2 – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai A.N.P.C., au efectuat un control, în vederea stabilirii situației de fapt, precum și pentru verificarea activității de producție, prelucrare, depozitare si comercializare de produse destinate consumului general.

Citeşte şi: Poșta Română face o schimbare importantă. Fiecare persoană va avea propriul cod poștal

În urma acestor activități, societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 17.000 de lei, confrom OG 21/1992 republicat și cu 2.000 de lei, conform OG 99/2000 republicat.

De asemenea, a fost dispusă indisponibilizarea și retragerea din circuitul consumului a 187.7 kg de carne/produse din carne/produse alimentare perisabile.

A fost oprită temporar prestarea de servicii, până la remedierea deficiențelor”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit Ziare.com.

Citeşte şi: Cod roşu de ploi abundente în mai multe judeţe. Dezastru după furtuni în România. Case, mașini și animale au fost luate de apă