Bărbat reţinut la Brăila, după ce a postat în mediul online imagini cu trei minore cu care întreţinuse relaţii sexuale

Un bărbat din Brăila a fost arestat preventiv după ce a postat în mediul online fotografii şi filmuleţe cu trei minore surprinse în ipostaze sexuale explicite, în urma anchetei poliţiştii stabilind că individul a întreţinut raporturi sexuale cu cele trei fete.

RomaniaTV.net
10 ian. 2018, 14:43
Bărbat reţinut la Brăila, după ce a postat în mediul online imagini cu trei minore cu care întreţinuse relaţii sexuale

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în cazul unui bărbat de 49 de ani din Brăila care a distribuit în mediul online imagini cu minore în ipostaze sexuale explicite, informează News.ro.

Individul a fost reţinut iniţial după care a fost arestat preventiv pentru pornografie infantilă şi act sexual cu un minor.

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că în cursul anului 2017, brăileanul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, pe care le-ar fi fotografiat şi filmat în timpul actelor sexuale.

Individul ar fi folosit imaginile pentru a le constrânge pe minore să continue întreţinerea de raporturi sexuale cu el, ameninţându-le că în caz contrar le va distribui în mediul online, lucru pe care ulterior l-ar fi şi făcut.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistraţii de la Tribunalul Brăila.


loading...