Bărbat reţinut pentru omor, după ce a lovit un vecin cu o bâtă în cap

Un brăilean de 34 de ani a fost reţinut pentru omor şi urmează să fie arestat preventiv, după ce a lovit un consătean cu o bâtă în cap.

06 mai 2014, 12:34
Bărbat reţinut pentru omor, după ce a lovit un vecin cu o bâtă în cap

Poliţiştii din oraşul Făurei au fost sesizaţi, prin sistemul de urgenţă 112, de un cioban, cu privire la faptul că Stelică F., de 49 de ani, din satul Scărlăteşti, comuna Cireşu, a fost lovit cu un băţ în zona capului de către Costel M., de 34 de ani, din acelaşi sat, relatează Agerpres.

Din primele cercetări s-a stabilit că, întâlnindu-se pe izlazul satului Scărlăteşti, bărbatul de 49 de ani a fost agresat de celălalt, fiindu-i aplicate în zona capului mai multe lovituri.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Brăila, în stare de comă, fiind transferată la Spitalul de Neurochirurgie Galaţi. Bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale, dar a doua zi dimineaţă a decedat.

A fost sesizat procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, iar în urma cercetărilor efectuate sub directa coordonare a acestuia şi a probatoriului administrat în cauză, s-a stabilit în sarcina lui Costel M. comiterea infracţiunii de omor, dispunându-se reţinerea lui, pe o perioadă de 24 de ore.

Marţi, acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.