Bărbat sechestrat în subsolul unui bloc, găsit de poliţişti după o oră şi jumătate VIDEO

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Corabia, care ar fi fost agresat şi sechestrat de către un alt bărbat în subsolul unui bloc, a fost găsit de poliţişti după aproape o oră şi jumătate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 13:48
Bărbat sechestrat în subsolul unui bloc, găsit de poliţişti după o oră şi jumătate VIDEO

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital iar agresorul, un bărbat de 39 de ani, tot din Corabia, a fost dus la Poliţie pentru audieri. Acesta a refuzat, însă, să coopereze cu oamenii legii. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt declarat că poliţiştii au fost sesizaţi telefonic, în cursul dimineţii de duminică, de către o femeie din Corabia în legătură cu faptul că fiul său a fost agresat de un individ şi, ulterior, închis în subsolul unui bloc.

Citeşte şi Argeş ar putea fi primul judeţ din România care introduce obligativitatea măştii inclusiv în spaţii deschise. Decizia va fi luată marţi

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au contactat telefonic persoana, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se afla sechestrat, precizând doar că a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc şi că priveşte pe o fereastră mică, zărind o parcare auto. Au fost dirijate operativ toate patrulele disponibile în zona blocurilor din localitate, folosindu-se sistemele acustice ale autospecialelor, ţinându-se legătura şi cu partea vătămată, aceasta fiind identificată în jurul orei 11,00”, a precizat Grigorescu.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.