Bărbat STRIVIT între două maşini şi dus la spital în comă VIDEO ŞOCANT

Un pieton din Cluj se zbate între viață și moarte, după ce a fost strivit, în cursul serii de sâmbătă între două autoturisme.

RomaniaTV.net
05 apr. 2015, 05:13
Bărbat STRIVIT între două maşini şi dus la spital în comă VIDEO ŞOCANT

Victima accidentului rutier a fost transportată, în comă profundă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Cluj. Accidentul a avut loc în jurul orei 22.00, pe strada Nicolae Titulescu, din cartierul clujean Gheorgheni, potrivit Ziarul Clujean.

Citeşte şi Accident cumplit în Cluj: Un şofer de 24 de ani a murit după ce a derapat cu maşina şi a lovit un stâlp FOTO

Bărbatul accidentat se afla în fața unei dube pe marginea drumului. Șoferul unei maşini de teren a patruns pe contrasens, cu viteză mare și victima a fost prinsă între maşina şoferului neatent şi cea parcată. Cu toate că nu se cunoaşte vârsta exactă a pietonului, martorii accidentului spun că ar avea în jur de 40 de ani. Doctorii spun că pacientul este în comă profundă şi are şanse minime de supravieţuire, după ce a suferit leziuni puternice ale organelor interne şi a pierdut o cantitate însemnată de sânge.

Citeşte şi Un şofer băut a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină în care se afla o familie întregă VIDEO

Polițiștii au revenit după 12 ore cu informații legate de accident. Oamenii legii s-au rezumat la a spune că șoferul jeep-ului, în vârstă de 22 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, acesta fiind în viziunea lor motivul pentru care a scăpat mastodonul de sub control și a intrat pe contrasens.