Bărbat transportat la spital cu arsuri, în urma unui incendiu izbucnit la o casă

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, luni după-amiază, cu arsuri la mâini, în urma unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Sânandrei, judeţul Timiş. Totodată, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

03 sept. 2018, 17:33
Bărbat transportat la spital cu arsuri, în urma unui incendiu izbucnit la o casă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Banat” al judeţului Timiş, pompierii au fost chemaţi, luni după-amiază, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Sânandrei.

„Incendiul s-a extins şi la acoperişul locuinţei învecinate, acestea fiind alipite. La locul intervenţiei s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două echipaje SMURD, un ofiţer şi 17 subofiţeri şi o ambulanţă SAJ. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea acestuia”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

În urma incendiului, un bărbat de aproximativ 50 de ani a suferit arsuri la mâini şi a fost transportat la spital. De asemenea, o femeie a suferit un atac de panică şi a necesitat îngrijiri medicale.

Specialiştii urmează să stabilească exact de la ce a pornit incendiul.