Bărbat trimis în judecată pentru corupţie sexuală, victima fiind fiica sa de 11 ani

Un bărbat în vârstă de 39 ani, din localitatea vasluiană Pădureni, a fost trimis în judecată de către procurori sub acuzaţia de corupţie sexuală în formă continuată, victimă fiind fiica sa de 11 ani, căreia i-a mângâiat în repetate rânduri organele genitale.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 19:51
Bărbat trimis în judecată pentru corupţie sexuală, victima fiind fiica sa de 11 ani

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au dispus trimiterea în judecată a lui Dănuţ Orzoi, acuzat că în perioada 2008-2011 a comis acte cu caracter obscen asupra fiicei sale, în prezent în vârstă de 14 ani, potrivit Mediafax.

Sătulă de abuzurile tatălui său, fata a mărturisit mamei calvarul prin care trecut în ultimii ani, ulterior femeia sesizând Poliţia. „În baza rechizitoriului întocmit de procurorul de caz, autorul a fost trimis în judecată pentru corupţie sexuală în formă continuată. Bărbatul a abuzat de fiica sa în repetate rânduri, obişnuind să-i bage mâna în lenjeria intimă şi să-i mângâie organele genitale” , a declarat, luni, şeful Secţiei Cercetări Penale din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Vaslui, Liliana Deciu.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 39 ani abuza de fiica sa în special atunci când se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.