Bărbat din Târgu Jiu, ucis de propria fiică. Minora şi iubitul ei au fost reţinuţi

Bărbatul ucis sâmbătă cu un vătrai, a fost atacat chiar de de fiica sa, în vârstă de 16 ani. Poliţiştii au reţinut-o pe aceasta, dar şi pe iubitul ei. Bărbatul a fost găsit mort, chiar în curtea casei.

RomaniaTV.net
25 nov. 2012, 10:04
Bărbat din Târgu Jiu, ucis de propria fiică. Minora şi iubitul ei au fost reţinuţi
Cei doi tineri au fost duşi, duminică, la Parchetul Judeţean Gorj. Ei au fost reţinuţi sub acuzaţia de omor deosebit de grav. Anchetatorii susţin că iniţial cei doi tineri, fata de 16 ani şi prietenul ei de 18 ani, nu au recunoscut fapta însă în urma audierilor ei au povestit cum au procedat. Se pare că au folosit un vătrai, iar primul care a atacat a fost iubitul fetei, ulterior bărbatul fiind lovit şi de propria fiică. Tot ea a fost şi cea care a sunat împreună cu o mătuşă la 112 şi a anunţat decesul.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 09.00, fata i-a alertat atât pe poliţişti, cât şi pe rudele care locuiau în acea casă de tip duplex că tatăl ei este mort în curtea casei.

Se pare că membri familiei nu aveau o relaţie foarte bună cu tatăl şi asta de acum doi ani când victima a aflat că pe internet au fost postate fotografii în poziţii indecente cu fiica lui. Fotografiile fuseseră postate chiar de prietenul fetei, iar de atunci au pornit certurile şi scandalurile.

Potrivit anchetatorilor, crima pare să fi fost premeditată, deoarece nu a degenerat în urma unui scandal. Cei doi l-au aşteptat cu o seară înainte pe bărbat să ajungă acasă şi imediat l-au atacat cu un vătrai de la centrala termică.

 
Procurorii au făcut deja propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.