Bărbat ucis de propriul fiu într-un accident rutier. Şoferul, beat şi fără permis, a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 45 de ani din localitatea gălăţeană Movileni a fost reţinut după ce, conducând beat şi fără permis, şi-a accidentat mortal tatăl şi a fugit de la locul accidentului.

RomaniaTV.net
28 dec. 2019, 09:31
Bărbat ucis de propriul fiu într-un accident rutier. Şoferul, beat şi fără permis, a fugit de la locul accidentului

Ancheta a fost demarată în urma unui apel la 112 care anunţa producerea unui accident rutier mortal în localitatea Movileni, potrivit news.ro. La faţa locului, poliţiştii au găsit un bărbat, de 75 de ani, din localitate, decedat, şi au stabilit că acesta a fost acroşat de un autovehicul, şoferul acestuia părăsind locul accidentului.
După câteva ore, poliţiştii l-au identificat pe cel care ar fi provocat accidentul, un bărbat, de 45 de ani, fiul victimei, care ar fi condus o autoutilitară şi nu ar fi observat victima aflată pe marginea drumului.
Poliţiştii au stabilit, totodată, că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar la testarea alcoolscopica acesta a prezentat valoarea de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Fiul bărbatului ucis a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.