Bărbat ucis de TIR în Dâmboviţa. Ambulanţa chemată de urgenţă, implicată în accident

Val de accidente cumplite pe DN71, în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat care mergea pe marginea drumului a murit, după ce a fost spulberat de un camion în localitatea Crângaşi. O ambulanţă chemată de urgenţă la faţa locului a fost implicată într-un accident soldat cu doi răniţi.

25 ian. 2021, 10:08
Bărbat ucis de TIR în Dâmboviţa. Ambulanţa chemată de urgenţă, implicată în accident
foto: mditv.ro

Bărbat ucis de TIR în Crângraşi, Dâmboviţa. Bătrânul de 88 de ani mergea pe marginea drumului, în momentul în care a fost spulberat de un TIR care a ieşit de pe carosabil. Scăpat de sub control, mastodonatul s-ar fi oprit în gardul unei gospodării.

Bărbat ucis de TIR în Crângraşi, Dâmboviţa. Explicaţiile Poliţiei

Poliţiştii spun că în accident au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul staţionat.

„În această dimineața, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Crângași, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a stabilit ca un pieton, respectiv un bărbat de 88 de ani, ar fi fost acroșat și accidentat mortal de un ansamblu de vehicule rutier, condus de un bărbat de 35 de ani. Totodată, în evenimentul rutier au mai fost implicate alte 2 autoturisme care se deplasau pe drumul public și un alt autoturism staționat.

Polițiștii rutieri continua cercetările, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, a informat IJP Dâmbovița, conform MDI TV.

Citeşte şi: Ministerul Sănătății a făcut anunțul. Scăpăm sau nu de mască după vaccinarea antiCOVID: „Vaccinul nu garantează imunitate 100%”

Un alt accident s-a produs tot pe DN 71, la câţiva kilometri distanţă, în localitatea Ulmi. O ambulanţă trimisă la accidentul din Crângaşi a fost distrusă, după ce şoferul unei maşini nu i-a acordat prioritate.

Două persoane aflate în autoturism au fost rănite.

Citeşte şi: Medicul Octavian Jurma, avertisment şocant: Noua tulpină de COVID ar putea aduce o nouă pandemie. 60% din cazurile din Capitală vor fi cu noua variantă