Bărbat ucis în chinuri groaznice de peste 1.000 de albine. Doi copii şi fratele bărbaturi au scăpat miraculos

Incident şocant în Iaşi, unde doi fraţi au fost atacaţi de albine în timp ce mergeau pe drum. Unul dintre bărbaţi a avut parte de o moarte chinuitoare după ce a fost înţepat de peste 1.000 de albine. Acum 9 copii, cel mai mic de 8 luni, au rămas fără tată.

18 iul. 2017, 05:44
Bărbat ucis în chinuri groaznice de peste 1.000 de albine. Doi copii şi fratele bărbaturi au scăpat miraculos

O tragedie s-a petrecut în comuna Heleşteni. Doi fraţi, împreună cu doi minori, mergeau cu o căruţă pe un drum când la un moment dat au fost atacaţi de un roi de albine.

„Nu am vazut stupul, o vinit un roi de albine. Caii or fugit, am luat copchii subsuroa si m-am intors dupa el, dar nu am putut sa ma mai apropii de el, era pus jos de albine. O avut 1100? Au constatat doctorii. Ne-o atacat cam la 100 m de stupii lor. O cazut jos, nu o mai zis nimic, erau mii de albine pe el. O strigat de 2 ori la noi sa fug cu copii”, povesteşte fratele bărbatului ucis de albine.

Localnicii spun că stupii ar fi fost aduşi în zonă cu o seară înainte şi că albinele cel mai probabil erau agitate. Mai mult, văduva bărbatului spune că cei care deţin stupii abia după această tragedie au luat măsuri.

„Dupa ce a plecat salvarea o pus gard de protectie, nu avea niciun fel de avertisment, nu avea nimic. O zis ca vine si ne ajute cu inmormnatarea. Nu poate sa imi mai aduca tata la copii mei”, spune soţia bărbatului ucis.

Potrivit bzi.ro, din spusele localnicilor terenul pe care se aflau stupii ar aparţine unui grup de firme. Acum, familia aşteaptă ca vinovaţii să plătească.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morgă pentru necropsie, iar oamenii legii au deschis un dosar penal.