Bărbat de 80 de ani vaccinat de patru ori împotriva coronavirusului: „M-am gândit că va fi mai eficient, mai multe doze însemnând mai mulţi anticorpi”

Un japonez a decis să se ferească cum a ştiut el mai bine de infectarea cu virusul SARS COV 2, aşa că s-a gândit că mai mulţi anticorpi nu are cum să îi dăuneze. Drept urmare, a făcut nici mai mult, nici mai puţin de patru doze de vacin.

09 iul. 2021, 11:52
Bărbat de 80 de ani vaccinat de patru ori împotriva coronavirusului: „M-am gândit că va fi mai eficient, mai multe doze însemnând mai mulţi anticorpi”

Bărbat de 80 de ani vaccinat de patru ori. Un japonez de 80 de ani din insula japoneză Hokkaido a fost vaccinat de patru ori împotriva Covid-19, au anunţat autorităţile, citate de Tokyo Reporter.

M-am gândit că va fi mai eficient, mai multe doze însemnând mai mulţi anticorpi”, a spus bărbatul.

Citeşte şi Soțul a părăsit-o înainte de luna de miere și a fugit cu cea mai bună prietenă a ei! Reacţia femeii care a suferit şocul vieţii

Potrivit autorităţilor, bărbatul a primit primele doze de vaccin când lucra în domeniul sănătăţii, în lunile aprilie şi mai. Următoarele două doze şi le-a făcut în luna iunie.

Bărbat de 80 de ani vaccinat de patru ori pentru un plus de anticorpi

Chiar dacă cele mai multe vaccinuri împotriva Covid necesită două doze, până în prezent bărbatul nu a prezentat efecte adverse.

Întrebat de ce a făcut de mai multe ori vaccinul, bărbatul a spus că a vrut să aibă mai mulţi anticorpi.

M-am gândit că va fi mai eficient, mai multe doze însemnând mai mulţi anticorpi”, a răspuns japonezul.

Nici ţara noastră nu este străină de astfel de cazuri. Un bărbat din Botoşani a fost vaccinat de trei ori cu Pfizer şi şi-ar fi dorit să primească şi o a patra doză.

Citeste si Povestea emoţionantă a unui căţel salvat de o familie iubitoare: „Cum am dat cu ochii de el, am ştiut pur şi simplu că va fi micul nostru membru al familiei”