Povestea emoţionantă a unui căţel salvat de o familie iubitoare: „Cum am dat cu ochii de el, am ştiut pur şi simplu că va fi micul nostru membru al familiei”

Un cățel aflat într-o stare deplorabilă, la marginea unui oraș american, a început o viață nouă atunci când a fost găsit de membrii unei asociaţii pentru protecţia animalelor. Ulterior, în urma anunţului de pe reţelele de socializare, căţelul a fost adoptat de o familie iubitoare.

09 iul. 2021, 09:58
Povestea emoţionantă a unui căţel salvat de o familie iubitoare: „Cum am dat cu ochii de el, am ştiut pur şi simplu că va fi micul nostru membru al familiei”

Până să fie salvat, patrupedul era acoperit de aproximativ 3 kg de blană deasă şi încâlcită care efectiv îi ascundea frumuseţea. În plus, tot din cauza blănii se mişca anevoie. După ce a fost găsit, a fost dus de respectiva familie la un centru pentru animale, unde a primit o nouă tunsoare şi, odată cu ea, şi o nouă înfăţişare.

Vezi aici cum arăta căţelul înainte şi după ce a fost adoptat de familia americană.

Când am mers să-l vedem, am crezut că va fi doar un moment în care să facem cunoştinţă. Dar cum am dat cu ochii de el, am ştiut pur şi simplu că va fi micul nostru membru al familiei. Aşa că l-am luat acasă în acea seară”, povestesc Carl şi Vicki, cei doi părinţi adoptivi ai patrupedului.

Povestea emoţionantă a unui căţel salvat de o familie iubitoare

Câinele din rasa shih tzu are 11 ani. Căţelul a primit numele Logan, după faimosul personaj din seria X-Men.

Citeste si Ea e căţeluşa – eroină care şi-a salvat întreaga familie de la moarte. A fost înjunghiată, dar a continuat să lupte pentru stăpânii ei

Logan este îngrijit în mod corespunzător de noua familie, dar viața dură pe care a dus-o până în momentul în care a fost adoptat a lăsat urme adânci. Căţelul nu merge și nu respiră prea bine. Aceste neajunsuri nu-l împiedică, însă, să alerge prin curte, în ritmul lui, şi să se joace cu ceilalţi căţei.

Avem doi shih tzu salvaţi. Pe unul dintre ei îl cheamă Phoenix. A fost una dintre primii shih tzu pe care i-am salvat. Apoi am mai luat o căţeluşă, o cheamă Mystique, tot un caz de neglijenţă. Şi apoi am mai luat o căţeluşă maidaneză, tot dintr-un adăpost. Mă emoţionează cei mai în vârstă, care au avut o viaţă grea”, adaugă Carl şi Vicki.

Logan este nedezlipit de ei și, când sunt plecaţi, doarme doar în dulap, printre lucrurile lor.

Citeste si Povestea emoționantă a unui câine labrador abandonat, care a adoptat șapte pui de pisică nou-născuți VIDEO