Bărbaţi la dietă. Cum au slăbit Virgil Ianţu, Zoli Toth şi Adrian Despot?

Ce au în comun acești domni bine în afară de aplecarea către o muzică de calitate? Predilecția către un stil de viață sănătos. Noi am vorbit cu cei trei muzicieni despre schimbările pe care le-au adus în dieta lor și-am aflat care sunt pașii către o formă fizică de invidiat.

17 iun. 2016, 11:35
Bărbaţi la dietă. Cum au slăbit Virgil Ianţu, Zoli Toth şi Adrian Despot?

N-aveau nevoie de o transformare fizică radicală. Cu toate acestea, atât Virgil, cât și Zoli și Adrian au căzut de acord că un cântăreț trebuie să fie la fel de „fit” ca un atlet de cursă lungă. Au apelat, așadar, la același program de nutriție și antrenament, LIMITLESS, și ne-au dezvăluit și nouă câteva reguli ale acestuia. Partea de alimentație, bunăoară, presupune trei mese principale – mic dejun, prânz și cină – și două gustări. Atenție, însă! Dietele diferită în funcție de sex și nu numai, ele nefiind universal valabile, ci personalizate pentru necesitățile fiecăruia: slăbire, tonifiere sau definire musculară.

Exemple de mic-dejun:

2 ouă ochiuri +70-80 gr mozzarella slabă + o porție de legume trase la wok (zucchini, morcovi felii subțiri, ardei gras sau capia) +1-2 crackersi Wasa;

1 iaurt (max 3.5% grăsimi) + 2 linguri de fulgi de hrișcă+ ½ cană de fructe de pădure+

1 lingură rasă mix de semințe (chia, in, dovleac, cânepă etc);

1 conservă mică de ton + pătrunjel+3-4 ouă de prepeliță + castraveți+ 6-8 măsline Kalamata pe două jumătăți de ardei kapia + 1-2 crackeri Wasa;

Smoothie dintr-un pahar de lapte de cocos, o cană de fructe de pădure și 1-2 linguri de mix de seminte (in, cânepă, chia, dovleac etc).

Exemple de mese de prânz:

150 piept de pui la grătar cu salată de orez basmati și fasole verde.

150 gr de mușchi de vită tras la wok cu pilaf de quinoa și salată de avocado cu o mâna de baby spanac, o roșie, câteva fire de ceapă verde, un ardei capia, pătrunjel, zeamă de lămâie și o lingură de ulei de masline. Mărimea porției de pilaf trebuie să fie de dimensiunea a două mingi de tenis.

150-200 gr păstrăv cu garnitură de fasole verde trasă la wok și salată de varză roșie.

1 mână de felii de dovlecel trase la wok sau pe grătar, amestecate cu o mână de frunze de rucola, 70 gr brânză de capră, 1 lingură ulei de măsline, 150 gr somon la grătar, zeamă de lămâie și o mână de roșii cherry.

Citește pe www.okmagazine.ro continuarea acestui articol!