Bărbaţi morţi de beţi, prinşi de poliţişti noaptea pe stradă. Replicile lor au devenit virale, după ce au refuzat să se legitimeze

Publicat: Luni, 27 Aprilie 2020 10:27 // Actualizat: Luni, 27 Aprilie 2020 10:27 // Sursa: romaniatv.net

Morţi de beţi, prinşi de poliţişti noaptea pe stradă! Este şi cazul unor bărbaţi care au uitat de ordonanţa militară şi s-au aventurat pe străzi, pentru a-şi cumpăra alcool. Aceştia au fost amendaţi de oamenii legii.

"Vă rog frumos să mă iertaţi, am venit să-mi iau şi eu o bere", spune unul dintre bărbaţi.
 
Imaginile au fost surprinse în Baia Mare. După ce s-a plimbat prin jumătate de oraş după băutură, bărbatul a fost prins de poliţiştii locali. El a fost amendat cu 2.000 de lei.

Dialogul halucinant dintre un polițist și un tânăr din Dâmbovița care a refuzat să se legitimeze

Şi în Dâmboviţa, un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi care a uitat de ordonanţa militară a fost prins de poliţişti. Acesta a fost chestionat în legătură cu motivul deplasării, fiind întrebat dacă are asupra sa declarația pe propria răspundere, conform prevederilor ordonanței militare, iar dialogul a devenit… viral.

Era ora 1.20 atunci când polițistul l-a abordat pe tânăr. Acesta stătea așezat pe trotuar și a spus că așteaptă un taxi. Întrebat dacă știe că nu trebuie să se afle pe stradă, la acea oră, fiind stare de urgență, tânărul a replicat că vine de la băutură și că nu are nicio hârtie la mână. Iar atunci când i s-a adus aminte de ordonanța militară, răspunsul a fost halucinant: ”Cunoaștem, dar nu avem replică la ea!”, a spus tânărul respectiv, potrivit gazetadambovitei.ro.

Iar asta nu a fost totul, fiindcă tânărul aflat sub influența alcoolului i-a mai transmis polițistului că locuiește ”peste tot și nicăieri”, iar când acesta l-a avertizat că refuzul de legitimare se pedepsește, conform Legii 61, tânărul a replicat: ”Nu vă contrazic!”.

Într-un final, tânărul aflat sub influența băuturilor alcoolice i-a cerut polițistului să îl ducă acasă, moment în care acesta e răspuns că ”Nu suntem taxi!” Într-un final, respectivul ”glumeț” a fost dus la sediul poliției și s-a ales cu o amendă consistentă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amendă bărbaţi beţi coronavirus ordonanta militara
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H