Bărbaţi morţi de beţi, prinşi de poliţişti noaptea pe stradă. Replicile lor au devenit virale, după ce au refuzat să se legitimeze

Morţi de beţi, prinşi de poliţişti noaptea pe stradă! Este şi cazul unor bărbaţi care au uitat de ordonanţa militară şi s-au aventurat pe străzi, pentru a-şi cumpăra alcool. Aceştia au fost amendaţi de oamenii legii.

RomaniaTV.net
27 apr. 2020, 07:27
Bărbaţi morţi de beţi, prinşi de poliţişti noaptea pe stradă. Replicile lor au devenit virale, după ce au refuzat să se legitimeze
Vă rog frumos să mă iertaţi, am venit să-mi iau şi eu o bere„, spune unul dintre bărbaţi.
 
Imaginile au fost surprinse în Baia Mare. După ce s-a plimbat prin jumătate de oraş după băutură, bărbatul a fost prins de poliţiştii locali. El a fost amendat cu 2.000 de lei.

Dialogul halucinant dintre un polițist și un tânăr din Dâmbovița care a refuzat să se legitimeze

Şi în Dâmboviţa, un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi care a uitat de ordonanţa militară a fost prins de poliţişti. Acesta a fost chestionat în legătură cu motivul deplasării, fiind întrebat dacă are asupra sa declarația pe propria răspundere, conform prevederilor ordonanței militare, iar dialogul a devenit… viral.

Era ora 1.20 atunci când polițistul l-a abordat pe tânăr. Acesta stătea așezat pe trotuar și a spus că așteaptă un taxi. Întrebat dacă știe că nu trebuie să se afle pe stradă, la acea oră, fiind stare de urgență, tânărul a replicat că vine de la băutură și că nu are nicio hârtie la mână. Iar atunci când i s-a adus aminte de ordonanța militară, răspunsul a fost halucinant: ”Cunoaștem, dar nu avem replică la ea!”, a spus tânărul respectiv, potrivit gazetadambovitei.ro.

Iar asta nu a fost totul, fiindcă tânărul aflat sub influența alcoolului i-a mai transmis polițistului că locuiește ”peste tot și nicăieri”, iar când acesta l-a avertizat că refuzul de legitimare se pedepsește, conform Legii 61, tânărul a replicat: ”Nu vă contrazic!”.

Într-un final, tânărul aflat sub influența băuturilor alcoolice i-a cerut polițistului să îl ducă acasă, moment în care acesta e răspuns că ”Nu suntem taxi!” Într-un final, respectivul ”glumeț” a fost dus la sediul poliției și s-a ales cu o amendă consistentă.