Bărbaţii care beau sucuri acidulate au probleme cu erecţia şi fertilitatea

Publicat: Joi, 07 Iulie 2016 14:50 // Actualizat: Joi, 07 Iulie 2016 14:50 // Sursa: romaniatv.net

Cercetătorii au scos la iveală că reprezentanţii sexului masculin care consumă frecvent sucuri acidulate se confruntă cu o serie de efecte nefaste, printre care şi un impact negativ asupra erecţiei şi fertilităţii.

Potrivit oamenilor de ştiinţă, bărbaţii care beau în jur de un litru de suc acidulat pe zi au o fertilitate scăzută cu 30%. În plus, consumul de băuturi acidulate duce şi la apariţia disfuncţiilor erectile.

Cercetarea realizată la Copenhagen University Hospital a scos la iveală că bărbaţii care s-au catalogat drept dependenţi de băuturi acidulate prezentau spermatozoizi mai puţin mobili decât cei care nu consumă astfel de sucuri.

Studiul a fost realizat cu ajutorul a 2.554 de bărbaţi. Dintre aceştia, cei care beau sucuri acidulate au prezentat o concentraţie a spermatozoizilor de 35 milioane/ml, în timp ce bărbaţii care le evită au prezentat o concentraţie de 56 milioane/ml. Deşi o concentraţie de 35 de milioane se încadrează totuşi în limitele normale, riscul de infertilitate este mult mai mare în acest caz.

Potrivit specialiştilor, nu a existat o legătură între cofeina din anumite băuturi acidulate, acest fapt indicând că o concentraţie scăzută a spermatozoizilor este rezultatul unui alt ingredient din aceste sucuri.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
acid băuturi acidulate erecţie fertilitate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 iul 15:06
... Cercetătorii au scos la iveală că reprezentanţii sexului masculin care consumă frecvent sucuri...
07 iul 15:02
...flux SOIM Press: RTVCitește mai multe stiri flux ..SOIM Press...
07 iul 15:01
...Ian 02, 2017Bărbaţii care beau sucuri acidulate au probleme cu erecţia şi fertilitateajoi, Iul 07, 2016...
07 iul 14:55
...sucuri acidulate se confruntă cu o serie de efecte nefaste, printre care şi un impact negativ asupra erecţiei şi fertilităţii. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8641
RON
24 Sep
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H