Bărbaţii de la Hollywood, despre scenele de sex incendiare din filme

Oare de ce scenele de sex par atât de intense pe marile ecrane? Pentru că cei doi protagonişti sunt foarte buni actori sau pentru că există o reală conexiune între ei? Actorii de la Hollywood dezvăluie exact cum e să filmezi o scenă amoroasă.

12 apr. 2016, 14:36
Bărbaţii de la Hollywood, despre scenele de sex incendiare din filme

Michael Fassbender, Jane Eyre – „Scenele de sex pot fi foarte jenante. Ca bărbat, primul lucru pe care îl faci e să te asiguri că nu profiţi de situaţie. Încerc să mă prostesc oarecum ca să destind atmosfera dar apoi te arunci cu capul înainte, pentru că nu vrei să filmezi întruna aceeaşi scenă.”

Ryan Reynolds, The Change-Up – „Aşadar, în scena asta ea stă acolo, îi dau bluza jos, îi dau sutienul jos, şi are acei chiloţei pe care a desenat mici feţe zâmbitoare. Şi uit fiecare replică din scena aceea. Nu numai din acest film, din toate filmele pe care le-am făcut”.

Robert Pattinson, Breaking Dawn – „Cred că pe măsură ce eşti mai apropiat de persoana respectivă, pe atât îţi e mai greu să filmezi o scenă cu adevărat intensă. Ai gânduri de genul „Nu vreau să mă fac de ruşine în faţa acestei persoane”.

Citeşte mai mult pe feminis.ro