Bărbații din aceste patru semne ale zodiacului condamnă femeile la suferinţă. Cerinţele lor sunt incredibile, exasperându-şi partenerele

Bărbaţii născuţi sub aceste patru semnele zodiacale nu numai că sunt foarte exigenţi cu ei înşişi, dar cer foarte mult şi de la iubitele lor, aducându-le în pragul disperării.

17 sept. 2022, 14:16
Bărbații din aceste patru semne ale zodiacului condamnă femeile la suferinţă. Cerinţele lor sunt incredibile, exasperându-şi partenerele

Chiar dacă persoana ideali nu există, există bărbați – purtători ai următoarelor semne ale zodiacului, care sunt incredibil de pretențioși. Nu numai că bărbaţii aceştia ar trebui să fie cei mai buni, dar şi femeile de lângă ei.

4. Bărbatul Berbec

Este adesea foarte dificil pentru o femeie să stea lângă cineva născut sub primul semn al cercului zodiacal. Și totul din cauza spiritului competitiv al Berbecului. Un bărbat născut sub acest semn zodiacal se străduiește mereu să câștige, impunând alesului său o dispoziție asemănătoare. În multe cazuri, din cauza refuzurilor partenerei de a susține acest joc, bărbatul Berbec este deseori furios. Impulsivitatea Berbecului și dorința de a încerca ceva nou pot deveni o capcană pentru aleasa inimii sale: de multe ori va trebui să încurajeze și să participe la angajamentele unui reprezentant neliniştit al elementului foc. Dacă partenerul nu dă 100% sau nu îi place, acest lucru va provoca și resentimente și furie în Berbec, ceea ce înseamnă că o ceartă nu poate fi evitată.

3. Barbatul Taur

Bărbatul Taur va fi și el un soț incredibil de exigent. El nu are dorința de a controla sufletul pereche sau de a împărtăși toate interesele cu ea, cu toate acestea, acest reprezentant al elementului pământ vânează sentimentele unei femei. Partenera ar trebui să-l sprijine întotdeauna, să-l entuziasmeze cu profunzimea sentimentelor, să-i susțină pasiunea. Prin urmare, unui astfel de tip nu îi pasă dacă iubita lui are resursele interioare necesare, ea trebuie să-i poată oferi toate acele emoții vii și iubire după care el tânjeşte atât de mult. Iubita lui ar trebui să renunțe la orice afacere pentru el. Cel puțin, așa își vede tipul Taur relația ideală.

Citeşte şi Compatibilitatea zodiilor, în viziunea numerologului Mihai Voropchievici. Ce combinaţie de zodii are cele mai mari şanse de viitor

2. Bărbatul Leu

Reprezentantul zodiei Leu, ca și Berbecul, adoră să câștige. Acești bărbați de foc, mai des decât alții, devin lideri de succes. Bărbatului Leu îi place să aibă grijă de o femeie care iese în evidență faţă de restul. Întrucât el însuși este o persoană versatilă, cu multe aptitudini și hobby-uri, fata de lângă el ar trebui să aibă la rândul ei o grămadă de aptitudini. Leul se va plictisi lângă un partener care nu este interesat de nimic. Desigur, cealaltă jumătate ar trebui să laude în orice mod posibil ideile unui astfel de bărbat, să-l ajute cu implementarea lor, să-i facă complimente, iar Leul să se simtă cu adevărat un rege lângă o astfel de femeie.

1. Bărbatul Fecioara

Cei mai pretențioși bărbați dintre toate semnele zodiacului sunt cei din Fecioară. Aceştia nu numai că aderă la cele mai înalte standarde, dar încearcă și să se potrivească sub ele cu cei pe care-i au alături. Bărbatul Fecioară are întotdeauna speranțe incredibil de mari într-o femeie și o critică dur pentru eșecuri. O altă caracteristică a reprezentanților acestui semn zodiacal de pământ, care strică viețile altora, este condamnarea tuturor celor care nu împărtășesc viziunea sa asupra lumii. Tipul Fecioara nu-i face concesii nici macar iubitei sale.

Citeşte şi Horoscop toamnă 2022. Top cinci zodii a căror viaţă se va schimba radical toamna aceasta