Compatibilitatea zodiilor, în viziunea numerologului Mihai Voropchievici. Ce combinaţie de zodii are cele mai mari şanse de viitor

Probabil că multora dintre noi le-ar plăcea să ştie ce le rezervă viitorul și cine este potrivit pentru a ne împărți viața până la adânci bătrâneți. Astrologia ne ajută să aflăm cu ce semne zodiacale avem cele mai multe şanse să facem casă bună.

13 sept. 2022, 16:06
Compatibilitatea zodiilor, în viziunea numerologului Mihai Voropchievici. Ce combinaţie de zodii are cele mai mari şanse de viitor

Compatibilitate zodii. Descoperă, în rândurile următoare, ce combinaţii de zodii au cele mai mari şanse de viitor

BERBEC

În afară de Leu și Săgetător, Berbecul mai este compatibil cu el însuşi. E ca şi cum te vezi în oglindă. Când ai un partener nativ din aceeași zodie e ca și când te-ai privi non-stop în oglindă. Berbecul se înțelege foarte bine cu o zodie de aer, adică Gemeni sau Vărsător. Aerul întreține focul. Asta nu înseamnă că un Berbec nu poate să fie cu o zodie de pământ, adică cu un taur.

TAUR

Taurul are compatibilitate ridicată cu Racul, cu Fecioara, cu Capricornul și cu Peștii. Pământul ca să fie fertil are nevoie de apă. La fel de bine poate să fie Taur cu Taur. Dar încăpățânarea ambilor strică relația, a arătat Mihai Voropchievici în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3

GEMENI

Gemenii, care sunt versatili, plini de viață, se pot cupla cu Berbec, cu Leu, cu Balanță și Vărsător. Deci avem zodie de aer cu două zodii de foc. E drept că lucrurile vin de la sine, dar există şi un magnetism, o atracție. Singura problemă e ca Gemenii sunt în continuă căutare.

Citeste si Horoscop special: Cum devin zodiile groaznice în dragoste

RAC

Racul face casă bună cu Taurul, Fecioara, Scorpionul și Peștii. Tot ce înseamnă stabilitate le găsește la Taur și la Fecioară, la aceste zodii de pământ. Racul e cel care alege și vrea certitudini. Nu poți să-l cucerești atât de ușor.

LEU

Leul are şansa formării unui cuplu de viitor cu Berbecul, Gemenii, Berbecul, Săgetătorul. Compatibilitatea perfectă e cu Balanța pentru că amândoi vor să strălucească. Se completează din toate punctele de vedere.

FECIOARĂ

Fecioara poate dezvolta relaţii de dragoste durabile cu Taurul, Racul și Scorpionul, dar și cu Capricornul. E combinația complicată cu toate aceste zodii din cauza senbilității Fecioarei. Fecioara caută perfecțiunea și e foarte greu să îi faci pe plac.

BALANŢĂ

Aceşti nativi sunt compatibili cu Gemenii, Leii, Săgetătorii, Vărsătorii. Totodată, se înțeleg fantastic de bine cu Vărsătorul, atâta timp cât Vărsătorul nu încearcă să eclipseze Balanța.

SCORPION

Scorpionul se înțelege bine cu Racul, Fecioara, Capricornul și Peștii. Prin sensibilitatea și misterul de care dă dovadă, Scorpionul va fi foarte selectiv. Nu va face casă bună cu un nativ care nu este la fel de sensibil ca el.

Citeste si Horoscop toamna 2022. Echinocţiul schimbă macazul zodiilor, iubirea trece pe primul plan

SĂGETĂTOR

Săgetătorul face casă foarte bună cu Berbecul și cu Leul, dar la fel de bine cu Balanța și Vărsătorul.

CAPRICORN

Aceşti nativi au maximum de compatibilitate cu Taurul, cu Fecioara, cu Scorpionul și cu Peștii. Cu latura afectivă, Peștele poate să îl zăpăcească foarte bine.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul este compatibil cu Berbec, Gemeni, Balanţă şi Săgetător. Este foarte selectiv şi caută siguranţă.

PEŞTI

Peştii sunt compatibili cu nativii din Taur, Rac, Scorpion şi Capricorn. Ştiu să obţină tot ce vor de la partenerii de viaţă.