Bărbaţii îţi spun cum să te îmbraci la o întâlnire FOTO

Dincolo de toate sfaturile primite de la experţi în fashion şi dating, mizele unei ţinute purtate de o femei la întâlnire este, de fapt, să-i scoată în evidenţă atuurile şi să stârnească imaginaţia bărbatului fără a lăsa la vedere prea multă piele.

RomaniaTV.net
01 apr. 2013, 07:52

Alisha Prakash, editor de moda de succes din SUA, a decis sa afle din gura barbatilor cum vor, de fapt, sa se imbrace femeile atunci cand ies sa se intalneasca cu ei. Dincolo de preferintele individuale, toti au avut aceeasi opinie: o tinuta casual care arata putina piele (dar nu prea multa).

“Imi place femeile care se imbraca in haine colorate, pentru ca par mai vesele. Astfel, parca simt mai cu putere ca vreau sa petrec timp langa ele, tocmai pentru ca ma binedispun. La intalnire, ideal ar fi sa fie astfel imbracata incat sa se simta si comod, dar sa ii stea si bine.” Ronen – 24 de ani.
 
“Nu-mi plac femeile care incearca prea tare, care devin ostentative in tinuta. De ce trebuie sa fie totul mulat, spre exemplu? Poti sa atragi atentia si altfel, nu neaparat prin colanti si o bluza foarte mulata. Prefer o femeie pe care se vede ca se simte bine in hainele pe care le poarta, care nu se chinuieste sa-si traga mereu burtica pentru ca, deh, se vede prin bluza extraordinar de mulata. O tinuta de zi, usor eleganta mi se pare potrivita pentru o intalnire.” —Rich, 31 de ani.

Citeşte articolul complet pe Lyla.ro.