Bărbaţii preferă să fie îmbrăcaţi de neveste

60% dintre bărbaţi simt nevoia să le ceară părerea soţiilor lor despre cum  ar fi mai bine să se îmbrace când pleacă la serviciu.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 19:59
Bărbaţii preferă să fie îmbrăcaţi de neveste

Unii bărbaţi sunt la fel de preocupaţi de modă ca şi femeile. Un sondaj de opinie britanic arată că 60% dintre cei intervievaţi au declarat că îşi consultă întotdeauna consoarta înainte de a ieşi pe uşă şi a merge la birou, scrie Daily Mail.

Unul din cinci bărbaţi preferă o costumaţie aproape tipică pentru serviciu, dar cu toate acestea, ultimul cuvânt îl are consoarta. Ei spun că au mai multă încredere în gusturile şi sfaturile ei, decât ale lor, iar alţii chiar le lasă pe soţii să îi îmbrace cum vor ele, pentru că aceasta îi amuză şi îi scapă de grija opţiunii pentru o ţinută sau alta. Unii bărbaţi au mărturisit că le place pur şi simplu să fie îmbrăcaţi de soţiile sau partenetrele lor din cap până-n picioare.

Cele mai comune articole vestimentare pe care bărbaţii şi le aleg după gustul lor sunt şosetele, chiloţii şi cămăşile, mai arată sondajul britanic. Acelaşi sondaj arată că burlacii tind să ceară sfatul rudelor sau prietenilor când au „dileme” vestimentare.