Bărbaţii se gândesc la sex de 19 ori pe zi

Vechiul clişeu este adevărat, bărbaţii se gândesc la sex mai des decât femeile, însă nu odată la şapte secunde aşa cum se credea până acum.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 17:55
Bărbaţii se gândesc la sex de 19 ori pe zi

Cercetătorii de la Universitatea din Ohio, SUA, au studiat comportamentul mai multor bărbaţi, iar concluziile studiului au fost cât se poate de suprinzătoare. Într-adevăr, bărbaţii se gândesc la sex mai des decât femeie, dar în acelaşi timp mintea le fuge şi la somn, la ceea ce vor mânca şi la alte necesităţi biologice de bază. Aşa că, bărbaţii care pâna acum nu se gândeau la sex la fiecare şapte secunde şi care se temeau că nu sunt suficient de „masculi”, pot sta liniştiţi.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că bărbaţii se concentrează mai des decât femeile chiar şi la nevoile biologice, precum mâncatul şi dormitul. Tot pe baza studiilor făcute, ei au discreditat stereotipul potrivit căruia bărbaţii se gândesc la sex odată la şapte secunde, ceea ce înseamnă de 8.000 de ori în 16 ore, atât cât stau treji.

Potrivit cercetării, în medie, un bărbat se gândeşte la sex de circa 19 ori pe zi, spre deosebire de o femeie, care se gândeşte la sex de aproape 10 ori pe zi, potrivit dailymail.co.uk.

De asemenea, bărbaţii se gândesc de 18 ori pe zi la mâncare şi de 11 ori pe zi la somn, faţă de femei care se gândesc la mâncare de 15 ori pe zi şi de 8 ori pe zi la somn.