Bărbatul a cărui carte de vizită a fost găsită de Alexandra în casa lui Gheorghe Dincă explică cum l-a cunoscut pe suspect

Lucian Gabriel Popescu, cadastristul a cărui carte de vizită a fost găsită de Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani răpită săptămâna trecută, a explicat modul în care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul fetelor dispărute în Caracal.

RomaniaTV.net
31 iul. 2019, 14:09
Bărbatul a cărui carte de vizită a fost găsită de Alexandra în casa lui Gheorghe Dincă explică cum l-a cunoscut pe suspect

Lucian Gabriel Popescu a fost implicat în cazul răpirii de la Caracal după ce Alexandra, fata de 15 ani răpită, sechestrată şi violată, le-a dat operatorilor şi politiştilor de la 112 numele lui Lucian Gabriel Popescu și adresa pe care a găsit-o pe o carte de vizită a acestuia în locuința lui Gheorghe Dincă. Ea a precizat însă că nu știe dacă acea carte de vizită este a celui care a răpit-o.

Lucian Gabriel Popescu este cadastrist în Caracal şi are biroul la adresa indicată de Alexandra, unde poliţiştii s-au dus să o caute prima dată.  

Lucian Gabriel Popescu a precizat, într-un comunicat de presă, cum a ajuns cartea sa de vizită la Gheorghe Dincă. Cadastristul a preciazt că Gheorghe Dincă a venit la începutul lunii iulie 2019 la Biroul de cadastru din Caracal și s-a interesat de efectuarea unei documentații cadastrale. Popescu susţine că l-a refuzat atunci, pentru că urma să plece în concediu, dar i-a spus să revină după 22 iulie şi i-a înmânat o carte de vizită. Dincă nu a mai revenit. 

„Alte amănunte legate de persoana numitului Dincă nu cunosc“, declară Lucian Gabriel Popescu în comunicatul său de presă.

Bărbatul a cerut presei să nu îl contacteze pentru că nu poate da alte detalii, precizând că el şi familia lui au fost puternic afectaţi emoţional de acest caz.