Bărbatul acuzat că a acostat pe stradă şi violat o tânără de 17 ani din Codlea a fost arestat

Bărbatul de 34 de ani din Codlea, judeţul Braşov, acuzat că a acostat pe stradă o tânără de 17 ani pe care a ameninţat-o şi a dus-o într-o casă în construcţie unde a violat-o, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru viol şi lipsire de libertate, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
10 apr. 2018, 09:05
Bărbatul acuzat că a acostat pe stradă şi violat o tânără de 17 ani din Codlea a fost arestat

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov au anunţat, luni, că Poliţia Municipiului Codlea a fost sesizată de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că, duminică seară, în jurul orei 21.00, a fost acostată de o persoana necunoscută care, prin ameninţare, a condus-o într-o casa aflată în construcţie unde a violat-o.

„În urma verificărilor efectuate cu celeritate de echipa operativă a fost identificat autorul, în vârstă de 34 ani din municipiul Codlea, cu antecedente penale pentru comiterea unei fapte de tâlhărie. Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a se propune măsuri preventive prin unitatea de parchet competentă”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, citată de mytex.ro.