Bărbatul acuzat că a violat-o pe Luiza alături de Gheorghe Dincă rămâne în închisoare

Publicat: Joi, 05 Decembrie 2019 09:53 // Actualizat: Joi, 05 Decembrie 2019 14:56 // Sursa: romaniatv.net

Ştefan Risipiceanu, bărbatul arestat pentru violarea Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărtusit că a răpit-o, a abuzat-o sexual şi a ucis-o, rămâne în închisoare. Judecătorii Curţii de Apel BUcureşti au confirmat măsura arestului preventiv decisă săptămâna trecută de Tribunalul Bucureşti. Complicele lui Dincă a cerut, prin avocatul său, să fie eliberat pentru că are grave probleme de sănătate. De când a fost încarcerat, partenerul lui Gheorghe Dincă a fost dus la mai multe investigaţii la Spitalul Obregia. Bărbatul se teme să nu moară în arest.

Ştefan Risipiceanu rămâne în arest în următoarele 30 de zile. Judecătorii Curţii de Apel au respins contestaţia depusă de avocatul complicelui lui Gheorghe Dincă.

Ştefan Risipiceanu a avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă la scurt timp după ce a fost arestat. Bărbatul s-a simţit rău şi a fost chemat un echipaj de la ambulanţă pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Potrivit surselor România TV, Ştefan Risipiceanu suferă de o boală incurabilă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire în condiţiile din arest. 

Ştefan Risipiceanu a fost reţinut în data de 27 noiembrie de DIICOT sub acuzaţia că a violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă, după ce acesta din urmă a răpit-o, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile. 

Apărătorul lui Ştefan Risipiteanu a declarat, înainte de pronunţarea sentinţei, că în dosar nu există probe împotriva clientului său şi că, dacă magistraţii Tribunalului Bucureşti decid arestarea lui, va contesta decizia.

Avocatul complicelui lui Dincă: "Clientul meu nu recunoaşte nimic"

Fane este un apropiat al lui Gheorghe Dincă, cel care îl ajuta pe monstrul din Caracal la muncile gospodăriei. Bărbatul ar fi violat-o pe Luiza în locuinţa lui Gheorghe Dincă, în Caracal, după ce l-a surprins pe Dincă cu fata în maşină imediat după ce a răpit-o. Chiar Gheorghe Dincă le-a dat anchetatorilor detalii despre cum a ajuns Fane să o abuzeze sexual pe Luiza Melencu, potrivit România TV. Sursa citată anunţă că probe ADN care îi aparţin lui Fane au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă.

"Inculpatul, în vârstă de 46 ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar în acest moment, vă pot confirma că au fost administrate probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale faţă de acesta.

Citeşte şi: Luis Lazarus, dezvăluiri-şoc despre bărbatul acuzat de violarea Luizei Melencu. "Mi s-a părut suspect de la început!"

În fapt, la data de 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, după ce inculpatul DINCĂ GHEORGHE a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violenţă, pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, ce aştepta "la ocazie" pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, a transportat-o la domiciliul său, în scopul exploatării sexuale în interes personal şi în aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul reţinut astăzi. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism.
Precizez că inculpatul făcea parte din anturajul inculpatului DINCĂ GHEORGHE şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.
La explicațiile oferite de către inculpatul DINCĂ GHEORGHE în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu MELENCU MIHAELA LUIZA.

Citeşte şi: Complicele lui Dincă este bărbatul cu arsuri deconspirat de Luis Lazarus în direct la România TV VIDEO

În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul DINCĂ GHEORGHE, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.
Bărbatul reţinut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil. Este necăsătorit, nu are copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.
Bărbatul nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT.
De asemenea, până în acest moment, nu există nici un indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participație la comiterea infracţiunilor reținute deja în sarcina inculpatului DINCĂ GHEORGHE.
Cu alte cuvinte, inculpatul reținut astăzi nu este complice, instigator sau co-autor la săvârşirea celorlalte infracţiuni pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de GHEORGHE DINCĂ", a anunţat procurorul şef interimar al DIICOT Giorgiana Hosu. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7792
RON
19 Jan
noapte -1 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H