Bărbatul arestat pentru că a violat şase copii în decurs de o oră şi jumătate a fost trimis în judecată

Bărbatul de 59 de ani din Arad, care a fost arestat în luna martie pentru că ar fi violat şase copii în decurs de o oră şi jumătate, pentru a se răzbuna pe părinţii acestora, a fost trimis în judecată, procurorii finalizând cercetările în acest caz.

RomaniaTV.net
10 mai 2017, 09:32
Bărbatul arestat pentru că a violat şase copii în decurs de o oră şi jumătate a fost trimis în judecată

Conform unui comunicat de presă remis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Gheorghe Colompar, aflat în stare de arest preventiv, pentru şase infracţiuni de viol.

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 02.03.2017, în intervalul orar 20:30-22:00, inculpatul a întreţinut relaţii sexuale orale cu un număr de şase copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, sub ameninţarea unor violenţe şi profitând de vârsta fragedă a persoanelor vătămate”, precizează comunicatul.

Agresorul are 59 de ani, este de etnie romă şi locuia în oraşul Sântana, de unde provin şi copiii violaţi.

Anchetatorii declarau, la vremea respectivă, că bărbatul şi-a justificat violurile prin faptul că era în conflict cu părinţii copiilor, care îi sunt vecini, şi ar fi dorit să se răzbune pe aceştia. Suspectul i-ar fi luat de copii şi i-ar fi dus la el acasă, unde i-ar fi supus perversiunilor sexuale.

Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Judecătoriei Chişineu-Criş.


loading...
Partenerii noștri